Grupper

Grupper

Bildas och drivs av medlemmarna med stöd av Trädets personal. Vi har tillgång till centrumanläggningens lokaler kvällstid för all tänkbar verksamhet. Vi hjälper gärna till att starta nya grupper – så kom gärna med idéer.

Cafégruppen

I Café Brickan jobbar vi tillsammans i korta arbetspass. Många caféarbetare har fasta tider enligt schema och jobbar 1,5-3 timmar varje vecka, allt efter eget önskemål. I Café Brickan finns det många arbetsuppgifter att välja bland t ex allmän kundservice, kassatjänst, disk, bakning, enklare matlagning m m. Eftersom Café Brickan har generösa öppettider finns det möjlighet att få arbeta både dag- och kvällstid. Vill du prova på? Bara intresserad av mer information? Kontakta Trädets caféansvariga Ulrika Holm tel 019-213558

Stickgruppen

På måndagar kl. 13.00-15.00 träffas stickgruppen i Café Brickan. Gruppen består av ett gäng härliga kvinnor som träffas och stickar alster som sedan packas och skickas till hjälparbete i Lettland. Ett par gånger per år får vi även hjälp av stickgruppens deltagare att packa skänkta barnartiklar från våra bytardagar. Ett hundratal banankartonger packas varje och och skickas även det till hjälparbete i Lettland. Vill du vara med i Stickgruppen? Kom förbi en måndag och se hur trevligt vi har det eller ring Föreningen Trädet, 019- 21 35 58.