Hemlagade luncher och öppettider

Pris: 75 kr inkl bröd och kaffe på maten

Vecka 3 14/1-16/1
Tisdag: Pasta med laxsås
Onsdag: Wallenbergare, potatis, sås och lingon

Torsdag: Tomatsoppa, efterrätt

Vecka 4 21/1-23/1
Tisdag: Pytt i panna, rödbetor och ägg
Onsdag: Panerad fisk, potatis och remouladsås
Torsdag: Spenatsoppa, efterrätt

Vecka 5 28/1-30/1

Tisdag: Brickans hamburgare, sötpotatis och potatisklyftor
Onsdag: Rårakor, fläsk och lingon
Torsdag: Grönsakssoppa, efterrätt
Vecka 6 4/2-6/2
Tisdag: Vegbiffar, bulgur och sås
Onsdag: Kåldolmar, potatis, sås och lingon

Torsdag: potatis och purjulökssoppa

Vecka 7 11/2-13/2
Tisdag: Kyckling sweetchili med pasta
Onsdag: Kokt fisk med äggsås och potatis
Torsdag. Linssoppa, efterrätt

Vecka 8 18/2-20/2

Tisdag: Pannbiff med potatismos, sås och lingon
Onsdag: Helstekt karré, sås och potatis
Torsdag: ost och broccolisoppa, efterrätt

Öppettider:

Måndag 9.00-15.00, 17.00-19.30

Tisdag: 9.00-15.00, 17.00-21.00

Onsdag: 9.00-15.00, 17.00-21.00

Torsdag: 9.00-15.00, 17.00-21.00

Fredag: 9.00-14.00, 17.30-23.00

Lördag: 14.00-17.00 (fr.o.m. 2024-10-05)

För att vara helt säker, boka en portion dagen innan.

019-21 35 58,  072-454 35 58